Groepsvervoer

Bent u op zoek naar een partij die groepsvervoer voor u kan regelen? Taxi Zwijndrechtse Waard gaat graag voor u de weg op. Wij hebben betrouwbare en vriendelijke chauffeurs in dienst die discrete en snelle service verlenen. Binnen korte tijd brengen zij u op plaats van bestemming.

Taxibusje

Wij hebben 2 taxibusjes voor u klaarstaan, waar maar liefst 8 personen in kunnen. Maar ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld gezamenlijk naar een festival, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest of een andere speciale gelegenheid wilt gaan. Als u zelf niet hoeft te rijden, kunt u samen met uw gezelschap de bijeenkomst zorgeloos beleven. Daarna stapt u weer in het taxi busje en wordt u veilig thuisgebracht.

De voorzieningen

Onze taxibusjes, de Volkswagen Transporter en Mercedes Vito 116 CDI, zijn beiden voorzien van airconditioning. De Mercedes Vito beschikt zelfs over private glass en is daardoor ideaal voor zakelijk vervoer. U kunt ook pinnen of betalen met creditcard in beide busjes, dus u hoeft er niet aan te denken cash geld mee te nemen.

Regio groepsvervoer

Zwijndrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Papendecht, Alblasserdam en Rotterdam. Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor taxi groepsvervoer. Wilt u naar Schiphol, Rotterdam - The Hague Airport of Eindhoven Airport? Ook dat is goed mogelijk met een taxi busje. U kunt hier gemakkelijk al uw bagage in kwijt. Valt uw bestemming buiten de regio en wilt u hiervoor een prijsafspraak maken? Neem dan contact op via het contactformulier.

Meer weten over taxi groepsvervoer?

Heeft u vragen over taxi groepsvervoer of over een taxi busje? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op de website. We zullen er alles aan doen u een fijne en comfortabele rit te bezorgen.

Wij werken samen met
Taxi reserveren

BEL 078 - 612 72 68

Scroll naar boven