Taxivervoer ouderen: comfortabel en voordelig

Taxi Zwijndrechtse Waard biedt de dienst Taxivervoer Ouderen aan. Deze dienst richt zich speciaal op senioren. Mensen die ouder zijn dan 65 jaar, die liever niet meer zelf rijden en wat extra comfort nodig hebben. Onze taxichauffeurs hebben hier veel ervaring mee. U kunt van hen de juiste service verwachten. Persoonlijke aandacht, veiligheid en maatwerk vinden wij zeer belangrijk. We doen er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen en u een fijne rit te bezorgen.

Senioren taxi Zwijndrechtse

De dienst Taxivervoer Ouderen is er speciaal op gericht om ouderen zo prettig mogelijk te vervoeren. De taxi’s zijn zeer comfortabel en als u dat wenst helpen de taxichauffeurs u ook met het inladen van uw spullen, zoals uw rollator. De senioren taxi kan eveneens groepsvervoer aanbieden. Taxi Zwijndrechtse Waard beschikt namelijk over 2 taxibusjes, waarin plaats is voor 8 personen. Ideaal als u met een groepje vrienden of vriendinnen naar het theater of een concert gaat.

Ouderen taxi met speciaal tarief

De ouderen taxi vervoert u met een speciaal 65+ tarief. Als oudere heeft u vaker de taxi nodig, dus is het prettig als u niet al te veel geld kwijt bent. U kunt cash betalen, maar ook met pin of creditcard. Heeft u een keer geen contant geld bij zich? Dan komt u niet voor verrassingen te staan. Na de rit kunt u direct afrekenen.

Regio’s voor de 65+ taxi

Onze 65+ taxi rijdt rond in de volgende regio’s: Zwijndrecht, Rotterdam, Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht en alle kleine dorpjes die er tussen of omheen liggen. Onze 65+ taxi kan u dus naar vele locaties brengen en weer thuisbrengen.  

Taxivervoer ouderen reserveren

Wilt u de dienst Taxivervoer Ouderen reserveren? Deze dienst kunt u, behalve de feestdagen, iedere dag bestellen. U kunt ons van maandag tot en met woensdag bereiken van 07:00 uur tot 00:00 uur. Op donderdag van 07:00 uur tot 02:00 uur, op vrijdag van 07:00 uur tot 05:00 uur, op zaterdag van 07:00 uur tot 06:00 uur en op zondag van 09:00 uur tot 00.00 uur. Zoals u ziet zijn er dus vele mogelijkheden. Als u speciale wensen heeft is dit altijd bespreekbaar. We denken graag met u mee en willen u zoveel mogelijk ontzorgen. Bel naar 078 612 72 68 voor het maken van een afspraak met een van onze professionele chauffeurs.   

Taxi voor ouderen en meer

Naast een taxi voor ouderen bieden we andere diensten, waaronder groepsvervoer, zakelijk vervoer, luchthavenvervoer en horeca vervoer. Zo kunnen we aan zoveel mogelijk wensen voldoen. Voor iedere vraag omtrent personenvervoer bieden we de ideale oplossing. 

Vragen over taxivervoer?

Heeft u vragen naar aanleiding van de dienst Taxivervoer Ouderen? Bel ons gerust of vul het contactformulier op de website in. We staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen. Wij staan al jaren bekend als een betrouwbaar taxibedrijf in deze regio. U kunt er dus op rekenen dat we met u meedenken en u passende service bieden.

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens
Scroll naar boven