Taxi Alblasserdam

U hebt een taxi nodig voor uw vervoer van of naar Alblasserdam en daarom bent u op zoek naar een betrouwbare vervoerder. Taxi Zwijndrechtse Waard kan u in dat geval van dienst zijn! Ons bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en wij verlenen onze diensten ook in andere plaatsen.

Veiligheid en kwaliteit spelen bij ons een belangrijke rol. Onze chauffeurs zijn daarom allemaal in het bezit van de wettelijk vereiste papieren en daarbij beschikken ze over een uitgebreide geografische kennis. Natuurlijk zijn betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid ook vereisten van onze chauffeurs. 

Onze diensten

Taxi Alblasserdam biedt verschillende diensten aan, waaronder airport service. Dit houdt in dat wij het vervoer van en naar de vliegvelden kunnen regelen. Wij rijden van en naar Schiphol Amsterdam Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Andere diensten van Taxi Zwijndrechtse Waard zijn: 

Taxi bestellen

Wilt u een taxi bestellen in Alblasserdam? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 078 - 612 72 68 of het onderstaande bestelformulier invullen. Tot ziens!

Taxi bellen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 07.00 uur 's morgens. Op zondag kunt u ons vanaf 09.00 uur bellen.

Bel: 078 - 612 72 68

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens

Scroll naar boven