Taxi Barendrecht

Heeft u een taxi nodig in de regio Barendrecht? Dan bent u bij Taxi Zwijndrechtse Waard op het juiste adres! Onze taxichauffeurs kunnen in korte tijd op de gewenste plaats van bestemming zijn.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Wij werken daarom alleen met chauffeurs die aan onze eisen voldoen. Zo beschikken al onze taxichauffeurs over de benodigde papieren en zijn ze in het bezit van een verplichte chauffeurspas. Verder werken wij alleen met klantgerichte chauffeurs en keurig onderhouden voertuigen om uw reis comfortabel en veilig te laten verlopen.

Taxi Barendrecht en omgeving

Ons bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en wij verlenen onze diensten zowel in die omgeving als in Barendrecht, Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Papendrecht. Daarnaast is vervoer naar elke willekeurige bestemming in Nederland altijd mogelijk. Taxi Zwijndrechtse Waard biedt verschillende diensten aan waaronder airport service. Dit houdt in dat wij uw vervoer van en naar de luchthavens kunnen regelen. Onder deze luchthavens vallen Rotterdam The Hague Aiport, Schiphol Amsterdam Airport en Eindhoven Airport.

Diensten taxi Barendrecht:

Waarom kiest u voor ons?

  • snel ter plaatste
  • ervaren en vriendelijke chauffeurs
  • pinnen mogelijk

Taxi bestellen in Barendrecht?

U kunt ons bellen via 078 - 612 72 68 of reserveer een taxi in Barendrecht en omgeving via onderstaand bestelformulier. Tot ziens!

Taxi bellen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 07.00 uur 's morgens. Op zondag kunt u ons vanaf 09.00 uur bellen.

Bel: 078-6127268

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens

Scroll naar boven