Taxi Dordrecht

Bent u op zoek naar een taxi in de buurt van Dordrecht? Bij Taxi Zwijndrechtse Waard bent u aan het juiste adres! Wij verzorgen graag uw ritten tussen Dordrecht en de door u gewenste plaats in Nederland.

Ons bedrijf hecht veel waarde aan uw veiligheid en de kwaliteit van onze diensten. Daarom werken wij alleen met professionele en klantgerichte chauffeurs. Vanzelfsprekend zijn al onze chauffeurs in het bezit van de vereiste papieren. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u gereden wordt in representatieve taxi's, die altijd goed worden onderhouden.

Diensten taxi Dordrecht

Bij onze taxicentrale kunt u gebruik maken van verschillende diensten, waaronder:

Wij verlenen deze diensten in de omgeving van Dordrecht en enkele andere plaatsen zoals Ridderkerk, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Barendrecht en Rotterdam. Verder is het altijd mogelijk om u van of naar deze plaatsen door heel Nederland te laten rijden. U kunt bij ons ook uw wensen doorgeven wat de taxi betreft. Wij hebben voor elke situatie wel een geschikte taxi in ons wagenpark.

Waarom taxi Dordrecht?

  • betrouwbare en vriendelijke chauffeurs
  • uitgebreid aanbod aan diensten door heel Nederland
  • discrete en snelle service
  • betaling met pin of creditcard mogelijk

Taxi bestellen

Wilt u een taxi bestellen in Dordrecht? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 078 - 612 72 68 of het onderstaande bestelformulier invullen. Tot ziens!

Taxi bellen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 07.00 uur 's morgens. Op zondag kunt u ons vanaf 09.00 uur bellen.

Bel: 078 - 612 72 68

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens

Scroll naar boven