TAXI NODIG IN DE DRECHTSTEDEN?

  • PIN en creditcard betaling mogelijk
  • Professionele chauffeurs
  • Speciaal 65+ tarief

Woont u in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht en wilt u een taxi bestellen? Taxi Zwijndrechtse Waard rijdt dagelijks in de Drechtsteden. Onze betrouwbare en deskundige chauffeurs brengen u snel op plaats van bestemming.

078 - 612 72 68
taxicentrale-bellen-taxi-zwijndrechtsewaard.jpg

Taxicentrale bellen

Onze taxicentrale in de Drechtsteden kunt u van maandag tot en met zaterdag bereiken vanaf 07:00 uur ’s morgens. Op zondag kunt u ons vanaf 09:00 uur bereiken. Van maandag tot en met woensdag rijden we tot 00:00 uur. Op donderdag rijden we tot 02:00 uur, op vrijdag tot 05:00 uur en op zaterdag tot 06:00 uur. U kunt ons bereiken via 078 - 612 72 68 of per e-mail: info@taxizwijndrechtsewaard.nl.

kosten-taxirit-taxi-zwijndrechtsewaard.jpg

Kosten taxirit

Voor een taxirit betaalt u een instaptarief van € 3,00 en per kilometer € 2,35. Indien u belt voor een taxibusje betaalt u een instaptarief van €6,00 en per kilometer €2,95. Het is mogelijk om in de taxi per pin of creditcard te betalen. Zakelijke relaties hebben de mogelijkheid om op rekening te rijden. Zij ontvangen wekelijks een factuur per post of e-mail. Bent u 65+? Dan hanteren wij een speciaal tarief.

BEL 078 - 612 72 68
groepsvervoer-taxi-zwijndrechtsewaard.jpg

Groepsvervoer

Gaat u gezellig uit met een groep? Wij hebben 2 comfortabele taxibusjes waar plaats is voor 8 personen. U kunt ook voor grotere groepen bij ons terecht. Dit is erg fijn als u bijvoorbeeld met zijn allen naar een huwelijksfeest, vrijgezellenfeest of festival in de Drechtsteden wilt gaan.

Contact opnemen met onze taxicentrale in de Drechtsteden?

Heeft u vragen over onze taxicentrale in de Drechtsteden? Bijvoorbeeld over personenvervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer, luchthavenvervoer of horecavervoer? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst met een comfortabele taxirit.

Wij verzorgen taxiritten van en naar:

Contact

Scroll naar boven