Taxi Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u een taxi in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht nodig om u te verplaatsen binnen Nederland? U bent bij Taxi Zwijndrechtse Waard op het juiste adres! Ons taxibedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en wij kunnen in korte tijd op de door u gewenste plaats van bestemming zijn.

Ons bedrijf werkt uitsluitend met professionele en vriendelijke chauffeurs. Al onze taxichauffeurs zijn in het bezit van de vereiste papieren en beschikken over een uitgebreide geografische kennis. Verder worden ook onze voertuigen altijd keurig onderhouden zodat wij u op alle momenten een prettige en veilige reis kunnen bieden.

Diensten Taxi Hendrik-Ido-Ambacht

Wij bieden onze diensten aan in Hendrik-Ido-Ambacht en verschillende plaatsen in de omgeving, waaronder Dordrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Zwijndrecht, Papendrecht, Barendrecht en Rotterdam. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw vervoer tussen deze plaatsen en bestemmingen door heel Nederland te regelen. Ons bedrijf biedt de volgende diensten aan:

U kunt een taxi reserveren in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht door ons te bellen via 078 - 612 72 68 of ook gemakkelijk via onderstaand bestelformulier. Tot ziens!

Taxi bellen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 07.00 uur 's morgens. Op zondag kunt u ons vanaf 09.00 uur bellen.

Bel: 078-6127268

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens

Scroll naar boven