Taxi naar Rotterdam The Hague Airport? Wij ontzorgen u

Wilt u met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport gebracht worden? Taxicentrale Zwijndrechtse Waard is u hiermee graag van dienst. Wij dragen met alle plezier een steentje bij aan een goede start van uw reis. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en helpen u graag.

Taxi naar Rotterdam The Hague Airport: comfortabel en ontspannen

Wanneer u per taxi naar Rotterdam The Hague Airport reist verzorgen wij uw complete rit vanaf uw huis tot aan de vertrekhal. Dit houdt in dat wij u thuis ophalen, uw koffers in de auto tillen en u vervolgens bij de ingang van de vertrekhal helpen met het uitladen van de koffers. Dat scheelt u een hoop gedoe en energie.  

Zorgeloos met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport:

  • u reist van deur tot deur
  • u hoeft niet te parkeren
  • u wordt geholpen met uw koffers
  • u betaalt geen parkeerkosten

Taxi naar Rotterdam The Hague airport auto
Neem contact op

Hoeveel kost een taxi naar Rotterdam The Hague Airport?

De kosten voor het vervoer per taxi naar Rotterdam The Hague Airport zijn afhankelijk van uw woonplaats. U kunt onze tarieven bekijken of een offerte aanvragen via info@taxizwijndrechtsewaard.nl. We hebben deze tarieven uitgesloten voor rekeningrijden, zakelijk vervoer en creditcard betalingen. Wilt u dat we meerdere mensen ophalen met de taxi naar Rotterdam The Hague Airport? Dat is zeker mogelijk. Wel rekenen we per adres € 7,50 extra. Het is altijd mogelijk om in onze taxi’s te pinnen. U hoeft dus geen contant geld mee te nemen.

Terugreis vanaf Rotterdam The Hague Airport

Ook op de terugreis staan wij weer voor u klaar. Wanneer u ons uw vluchtnummer en verwachte aankomstdatum doorgeeft kunnen wij zorgen dat wij op het juiste tijdstip weer gereed staan om u veilig thuis te brengen.

Taxi naar Rotterdam The Hague Airport reserveren

Wilt u met de taxi van en naar Rotterdam The Hague Airport reizen? Reserveer dan via telefoonnummer 078 - 612 72 68. Doe dit minimaal 12 uur van tevoren. Maak vooral gebruik van deze comfortabele en ontspannen manier van reizen.

Taxi naar Rotterdam The Hague airport vliegveld
Neem contact op

Ons wagenpark

We beschikken over comfortabele wagens die voorzien zijn van airco. Ook beschikken ze over private glass. Als u veel koffers bij u heeft of als u met meer dan 4 personen bent, dan kunt u vragen om onze Volkswagen Transporter. Dit is een bus voor 8 personen met een grote bagageruimte. Ideaal voor vervoer naar de luchthaven. U komt onze wagens vooral tegen in de omgeving van Rotterdam en de Drechtsteden, zoals Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht, enzovoort. Als u van buiten de regio bent zijn we u uiteraard ook van dienst. Vraag hiervoor wel even een offerte aan via het contactformulier

Andere luchthavens en diensten

Behalve taxi naar Rotterdam The Hague Airport ritten, rijden onze taxi’s naar Schiphol Amsterdam Airport en Eindhoven Airport. Hiervoor gelden echter andere tarieven. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in horecavervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer en personenvervoer. Bent u 65 jaar of ouder? Dan krijgt u 10 procent korting op het kilometertarief voor personenvervoer. Heeft u vragen over onze diensten? Neem vooral contact op. We staan u graag te woord.

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens
Scroll naar boven