Taxi Papendrecht

U hebt een taxi nodig en daarom bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel taxibedrijf in de omgeving van Papendrecht. In dat geval kan Taxi Zwijndrechtse Waard u uitstekend van dienst zijn! Wij regelen uw vervoer tussen Papendrecht en diverse locaties door heel Nederland.

Als taxibedrijf hechten wij veel waarde aan de veiligheid van onze klanten. Daarom werken wij alleen met chauffeurs die in het bezit zijn van de vereiste papieren en een chauffeurspas. Dat is niet het enige, want onze chauffeurs zijn ook klantvriendelijk en betrouwbaar, zij zullen er alles aan doen om u een aangename reis te bezorgen. 

Diensten van taxibedrijf Papendrecht

Ons taxibedrijf is gevestigd in Zwijndrecht, maar verleent haar diensten ook in diverse andere plaatsen zoals Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Heerjansdam, Ridderkerk etc. Wij regelen uw vervoer naar iedere willekeurige bestemming in Nederland. Daarvoor hebben wij verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken. Het gaat dan om:

Ons bedrijf beschikt over verschillende voertuigen, wij hebben altijd een voertuig beschikbaar dat past bij de service die wij u aanbieden.

Waarom taxi Papendrecht?

  • Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, betrouwbaar en klantvriendelijk
  • Al onze voertuigen worden keurig onderhouden en sluiten aan op de service die wij aanbieden
  • U wordt veilig en snel naar uw bestemming gereden
  • U kunt gebruik maken van verschillende betaalmethoden, waaronder pin

Taxi bestellen

Wilt u een taxi bestellen in Papendrecht? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 078 - 612 72 68 of het onderstaande bestelformulier invullen. Tot ziens!

Taxi bellen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 07.00 uur 's morgens. Op zondag kunt u ons vanaf 09.00 uur bellen.

Bel: 078-6127268

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens

Scroll naar boven