Taxi Ridderkerk

Zoekt u een taxi in de omgeving van Ridderkerk om u te verplaatsen binnen Nederland? Dan kunnen wij u bij Taxi Zwijndrechtse Waard zeker van dienst zijn! Ons taxibedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en wij kunnen binnen korte tijd op de door u gewenste plaats van bestemming zijn.

Omdat wij veel waarde hechten aan veiligheid en kwaliteit, werken wij uitsluitend met professionele en bekwame chauffeurs die allen in het bezit zijn van de vereiste papieren. Ook worden al onze voertuigen grondig onderhouden zodat u van een comfortabele en veilige reis kunt genieten. Uw persoonlijk welzijn staat natuurlijk boven alles!

Diensten taxi Ridderkerk

Bij onze taxicentrale kunt u gebruik maken van verschillende diensten, waaronder:

Wij verlenen deze diensten in de omgeving van Ridderkerk en enkele andere plaatsen zoals Dordrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Barendrecht en Rotterdam. Verder is het altijd mogelijk om u van of naar deze plaatsen door heel Nederland te laten rijden.

Waarom taxi Ridderkerk?

  • betrouwbare en vriendelijke chauffeurs
  • uitgebreid aanbod aan diensten door heel Nederland
  • discrete en snelle service
  • betaling met pin of creditcard mogelijk

Taxi bestellen

Wilt u een taxi bestellen in Ridderkerk? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 078 - 612 72 68 of het onderstaande bestelformulier invullen. Tot ziens!

Taxi bellen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 07.00 uur 's morgens. Op zondag kunt u ons vanaf 09.00 uur bellen.

Bel: 078-6127268

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens

Scroll naar boven