Taxi Zwijndrecht Taxi Centrale Zwijndrecht

Heeft u een taxi nodig van of naar Zwijndrecht? Taxi Zwijndrechtse Waard is een taxibedrijf in Zwijndrecht dat graag voor uw taxi vervoer zorgt. Wij kunnen in korte tijd bij u zijn en u naar de gewenste locatie brengen.

Onze taxichauffeurs van Taxi Centrale Zwijndrecht voldoen aan strenge eisen. Zo zijn ze in het bezit van de wettelijk verplichte chauffeurspas. Verder hebben onze chauffeurs een uitstekende stratenkennis en wordt u vervoert in keurig onderhouden taxi's. Ons wagenpark bestaat uit verschillende volkswagen taxi's en een Mercedes Vito bus, zodat wij voor elke gelegenheid wel een geschikt voertuig hebben. De chauffeurs van taxi Zwijndrecht rijden u veilig, comfortabel en snel naar uw bestemming.

Taxi Zwijndrecht en omgeving

Taxi Zwijndrechtse Waard verleend haar taxi diensten in de wijde omgeving van Zwijndrecht. Wij rijden in Dordrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Barendrecht en Rotterdam. Uiteraard brengen wij u naar iedere willekeurige bestemming in Nederland. Zo verlenen wij ook airport service wat inhoud dat wij u van en naar de vliegvelden kunnen brengen. Wij rijden van en naar Schiphol Amsterdam Airport, Rotterdam The Hague Aiport en Eindhoven airport.

Diensten taxi Zwijndrecht:

Taxi bestellen?

Wilt u een taxi van of naar Zwijndrecht bestellen? U kunt ons bellen via telefoonnummer 078-6127268 of een taxi reserveren via onderstaand bestelformulier. Tot ziens in onze taxi!

Taxi bellen?

Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 07.00 uur 's morgens. Op zondag kunt u ons vanaf 09.00 uur bellen.

Bel: 078-6127268

Bestel een taxi

Taxi Zwijndrechtse Waard
Telefoon
078 - 612 72 68
E-mail info@taxizwijndrechtsewaard.nl


Contact gegevens

Scroll naar boven